Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een van de voorrechten die het leiden van een succesvolle onderneming met zich meebrengt, is de mogelijkheid iets terug te doen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vaste waarde van TransPerfect, en heeft een essentiële rol gespeeld bij de vorming van onze bedrijfscultuur en onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Bij TransPerfect zetten we ons in voor een verscheidenheid aan goede doelen, waaronder de ondersteuning van lokale gemeenschappen en een groot aantal uiteenlopende non-profitorganisaties. Bovendien investeren we tijd en geld in de inspanningen van onze werknemers om een verschil te maken in de wereld.

Klik op een van de volgende links om meer te lezen over de initiatieven van TransPerfect als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming:

 

Belangenverenigingen

Advocate

De missie van TransPerfect Advocate is het vergroten van de zichtbaarheid van LGBTQA+ en zaken gerelateerd aan deze gemeenschap, zowel binnen als buiten de TransPerfect-bedrijvengroep.

Advocate heeft een passie voor het netwerken met studenten en professionals en het nemen van een voortrekkersrol in het bieden van mogelijkheden voor het ontwikkelen van leiders binnen TransPerfect. Advocate doet ook alles aan de ontwikkeling en implementatie van intern beleid en praktijken via open communicatie tussen werknemers en het management om te zorgen voor een meer open omgeving voor LGBTQ op de werkplek.

 

STRIVE 

STRIVE maakt gebruik van een proactieve en strategische aanpak voor interne processen van TransPerfect door diversiteit en betrokkenheid van werknemers te stimuleren. Het oprichten van deze organisatie biedt de TransPerfect-bedrijvengroep de mogelijkheid om positieve veranderingen teweeg te brengen binnen en buiten de organisatie door diversiteit en betrokkenheid van mensen met een donkere huidskleur (“POC”) te stimuleren.

 

Working Women

De missie van Working Women is het stimuleren van de promotie, mogelijkheden en het leiderschap van vrouwen bij TransPerfect.

De visie voor de groep is het uitnodigen van succesvolle professionele vrouwen van andere organisaties om hun verhalen te delen, een ander perspectief te geven en vrouwen in onze organisatie te inspireren. De Working Women-groep bespreekt ook doelstellingen en algehele betrokkenheid.

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië