Groei met TransPerfect

Word lid van ons -team

Wij zijn meer dan een vertaalbureau.

Wij vormen een familie van toegewijde mensen die zich inzetten voor ’s werelds meest toonaangevende speler in internationale communicatie.

Wij zijn een wereldwijde familie

Ruim 90 vestigingen over de hele wereld
Eén team

Ons succes is het resultaat van hard werk en inzet van de trouwste en meest toegewijde werknemers in de sector. Onze cultuur van groei is voornamelijk aan hen te danken.

Meer weten? +

Wij zijn actief en betrokken.

TransPerfect heeft sinds 2015 meer dan 400.000 dollar opgehaald voor de V Foundation for Cancer Research. Meer dan 1.500 werknemers wereldwijd hebben persoonlijk bijgedragen aan het goede doel. Waaronder de personen in deze video uit 2017.

Bekijk de video uit 2016 hier

Kom meer te weten van de TransPerfect familie

Hoe is het om deel uit te maken van het TransPerfect team? In drie minuten weet je het!

TransPerfect is meer dan alleen maar een baan...

Onze mensen zijn ons waardevolste kapitaal, en niets is belangrijker voor ons dan ervoor te zorgen dat iedereen zich hiervan bewust is. Of het nu iets groots is zoals een georganiseerd uitje of een feest, of iets kleins zoals het delen van een team lunch, ontspannen in de recreatieruimte of een spontane stoelmassage, werken bij TransPerfect heeft veel plezierige kanten. Elk van onze meer dan 90 kantoren heeft een eigen identiteit en heeft ook eigen unieke beloningen.

Het is meer dan alleen maar een baan, het is een manier van leven.

Word lid van het team