GlobalLink-video

GlobalLink-video

47%

47% van alle online-consumenten in Europa neemt GEEN genoegen met een Engelstalige versie van een webwinkel

1.860.000.000

Van alle internetgebruikers op de wereld
spreken er 1,86 miljard geen Engels

90%

Op Spaanstalige websites is een scherpe daling waar te nemen in de aankoopconversie – tot maar liefst 90% – indien het betalingsgedeelte alleen in het Engels beschikbaar is.

Kunt u het zich veroorloven om de internationale consument te negeren?

Is uw bedrijf er klaar voor om internationale klanten aan te trekken?

Potentiële klanten zijn er overal ter wereld. Met GlobalLink kunt u OVERAL ACTIEF zijn.

Neem contact met ons op om aan de slag te gaan

We Know HowTM

 

Als u hieronder uw gegevens invult, kunt u dit bijzondere verslag meteen downloaden.

Naar verwachting zal het aantal internetgebruikers in elk land ter wereld de komende vijf jaar toenemen. Daarbij zullen opkomende markten een groter percentage gaan uitmaken van het internationale totaal. Bedrijven richten zich daarom in hun zoektocht naar nieuwe bronnen van inkomsten steeds meer op internationale markten. Het opzetten en runnen van succesvolle internationale websites kan zich echter al snel ontwikkelen tot een complexe en kostbare aangelegenheid. Op dit terrein kunnen zulke technologieën als een lokalisatiesuite helpen om de complexiteit en de kosten die met het project gepaard gaan, onder controle te houden.

Translations.com heeft Forrester Consulting opdracht gegeven om een Total Economic Impact™ (TEI)-studie uit te voeren en te onderzoeken welk potentieel investeringsrendement bedrijven kunnen verwezenlijken door gebruik te maken van de GlobalLink Localization Suite. Het doel van deze studie is om lezers een kader te bieden voor de evaluatie van de potentiële financiële betekenis die de GlobalLink Localization Suite kan hebben voor hun organisaties.

In de volledige versie van de studie staan alle details aangaande het naar risico gewogen investeringsrendement over een periode van zeven jaar van 7,14 miljoen dollar dat door middel van de implementatie van de GlobalLink Localization Suite van Translations.com kan worden gerealiseerd.

Vul het onderstaande formulier in om de volledige versie van de studie te kunnen downloaden.


 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië