Oplossingen voor wereldwijde reclame en marketing

Oplossingen voor wereldwijde reclame en marketing

Be EverywhereTM

U bent de creatieve motor die een merk naar wereldwijde bekendheid kunt opstuwen. U weet alles van de enorme hoeveelheid tijd, inspanning en geld die het opzetten van een succesvolle reclamecampagne vergt. Elk detail – van beelden en kleuren tot woordkeus en toon – is van invloed op de merkperceptie en kan het verschil betekenen tussen succes en falen. Eén verkeerde keuze kan een reputatie onherstelbaar beschadigen.

Wanneer u verantwoordelijk bent voor wereldwijde campagnes, kunnen de potentiële beloningen aanzienlijk zijn, maar de risico’s evengoed. Het is een hele uitdaging om een campagne die oorspronkelijk gericht was op het ene publiek, aan te passen voor een heel andere taal en cultuur. Je trapt maar al te gemakkelijk in de valkuil dat je alleen maar de tekst hoeft te vertalen en het creatieve materiaal gewoon kunt overnemen. Maar als je echt succes wilt hebben op internationale markten, is het dan niet vanzelfsprekend om aan elke markt evenveel zorg en aandacht te besteden als aan de originele tekst en het originele creatieve materiaal?

Het team voor multiculturele marketing van TransPerfect is erin gespecialiseerd om professionals en bureaus op het gebied van reclame, marketing en branding te helpen hun creatieve visie aan te passen aan elke internationale markt. Dankzij het gebruik van taalkundigen die gespecialiseerd zijn in copywriting en marketing, en tools voor terminologiebeheer en het stroomlijnen van processen zijn de oplossingen voor wereldwijde reclame en marketing van TransPerfect erop toegesneden om u en uw klanten op het juiste spoor naar succes te zetten … waar dan ook.

De aanpak van een vertaalbureau

Multiculturele marketing - ideevorming
Multiculturele marketing - planning
Multiculturele marketing - aanpassing
Multiculturele marketing - implementatie

 

WorldView mediamonitoring-oplossingen

Met de WorldView-oplossing van TransPerfect kunnen onze klanten volgen wat er in allerlei media wordt geschreven over hun merk, over hun concurrenten en over ontwikkelingen in hun branche: van kranten en blogs tot websites en andere socialemediakanalen. Naast het volgen van mediaberichtgeving leveren we ook uitstekende vertalingen en consultancy voor uw resultaten in vreemde talen. Onze tweetalige mediadeskundigen schrijven samenvattingen en analyses van berichten en leveren gelokaliseerde sleutelwoorden om de omvang en de kwaliteit van de berichtgeving te verhogen.

 

Ervaring in reclame en marketing

 

Veelgevraagde diensten

TransPerfect – We Know How

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië