Overheidsinstellingen en opdrachtgevers wereldwijd

Overheidsinstellingen en opdrachtgevers wereldwijd

Be EverywhereTM

TransPerfect is op het gebied van taaldiensten en communicatie niet alleen de voorkeurspartner van overheidsinstellingen op federaal, nationaal en lokaal niveau, maar ook van overheidsopdrachtgevers die als private persoon handelen. Deze organisaties vertrouwen TransPerfect omdat onze brede waaier aan resources ons de mogelijkheid geeft om grotere volumes en complexe opdrachten sneller te verwerken dan de meeste concurrenten en tegelijkertijd toch vast te houden aan de hoogst mogelijke normen voor kwaliteit en nauwkeurigheid.

TransPerfect in het kort:

 • GSA Federal Supply Schedule 738II: #GS-10F-0076S
 • SAM Registered, Cage Code: 3E6Y5
 • NAICS-codes: 541930, 561410, 561492, 541199, 561320
 • Gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 17100
 • Gecertificeerde door vrouw geleide onderneming (Women's Business Enterprise, WBE)
 • Geregistreerd bij Department of State, Directorate of Defense Controls om door ITAR gereguleerd materiaal te verwerken

Wereldwijde resources en capaciteiten

TransPerfect heeft meer dan 90 vestigingen op 6 continenten, waaronder 20 productiecentra over de hele wereld. Hierdoor kan onze klantendienst onze klanten 24/7/365 te woord staan in meer dan 170 talen. Ongeacht de omvang, inhoud of doorlooptijd van de opdracht kunt u er zeker van zijn dat u altijd een “ja” krijgt als u naar TransPerfect belt.

Als gediversifieerde en allesomvattende communicatiepartner kan TransPerfect uw hele opdracht van begin tot eind volgens uw wensen uitvoeren. Maak het uzelf niet moeilijk door één iemand te bellen om te tolken, iemand anders om documenten te vertalen en weer iemand anders om uw website te lokaliseren. Wij doen dit allemaal onder één dak zodat u zich kunt concentreren op uw werk in plaats van taalkundigen te zoeken.

Service

 • Vertalingen
 • Transcriptie
 • Tolkdiensten ter plekke
 • Telefoontolken
 • Website-lokalisatie
 • Multiculturele marketing
 • Juridische ondersteuning
 • Lokalisatie van e-learningcursussen
 • Machinevertalingen

Kwaliteitsbeheer en screening van taalkundigen

Het kwaliteitsbeheersysteem van TransPerfect is gecertificeerd volgen de normen ISO 9001 en ISO 17100 en voldoet aan de strengste normen voor kwaliteitsborging en dienstverlening. Alle stappen in het vertaalproces worden streng gecontroleerd aan de hand van duidelijke controleprocessen, zodat u er zeker van kunt zijn dat alle workflowstappen nauwlettend worden opgevolgd. Als er toch iets mis gaat, kunnen wij terugvallen op onze gestandaardiseerde escalatieprocedure. Zo kunnen we het probleem onderzoeken en oplossen zodat het in de toekomst kan worden voorkomen.

TransPerfect beschikt over een wereldwijd netwerk van 5.000 taalkundigen, zodat wij vrijwel alle denkbare talencombinaties aankunnen. Alle taalkundigen worden gecontroleerd en getest door middel van het TransPerfect Linguist Certification-programma (TLC) voor ze worden opgenomen in ons bestand van goedgekeurde taalkundigen. Alle taalkundigen moeten volgens de vereisten van ons programma moedertaalsprekers zijn van hun doeltaal, voldoen aan strenge normen voor werkervaring en opleiding en worden getoetst op hun taalkundige en inhoudelijke expertise. Het slagingspercentage is 12% voor standaard vakgebieden en 6% voor technische testen.

Technologie

TransPerfect biedt een aantal technologische oplossingen om kosten terug te dringen en de lasten van het projectmanagement te verlichten.
 

GlobalLink Globalisatiebeheersuite

Van websitelokalisatie tot geautomatiseerde vertaalprocessen, GlobalLink Suite helpt bedrijven hun wereldwijde projecten op dit gebied gemakkelijker, sneller en kosteneffectiever te beheren. Onze oplossingen zijn modulair zodat u alleen de componenten eruit kunt pikken die u nodig hebt, en ze zijn niet aangewezen op één bepaalde soort leverancier zodat u ze kunt gebruiken met tal van uiteenlopende leveranciers van talendiensten.

Machinevertaling (MT)

Wanneer u een snel een enorme hoeveelheid datasets wilt laten vertalen of in realtime wilt communiceren met meertalige doelgroepen, is machinevertaling misschien de oplossing. Onze machinevertalingoplossingen, die zowel pure machinevertaling als machinevertaling plus post-editing omvatten, vormen een kosteneffectieve, hoogwaardige oplossing die binnen alle gewenste kanalen kan worden toegepast.

Ontdek ons volledig aanbod van technologische oplossingen.

Klantenlijst

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië