Wereldwijde juridische oplossingen

Wereldwijde juridische oplossingen

Bij TransPerfect begrijpen we dat onze juridische klanten meer dan alleen taal- en vertaaldiensten nodig hebben om hun wereldwijde strategieën op het gebied van gerechtelijke procedures en discovery te ondersteunen. Wij weten ook dat een compleet ondersteuningsaanbod onder één dak – via één aanspreekpunt – garant staat voor continuïteit op zaakniveau gedurende de hele procedure. Zodat advocaten, juridisch medewerkers en raadslieden zich kunnen richten op waar ze het best in zijn: winnen.

For a more detailed look at what TransPerfect Legal Solutions (TLS) can do for you, visit our dedicated TLS website, www.transperfectlegal.com.
 

 

 

Forensische technologie en consulting

Forensische technologie

De forensische-gegevensspecialisten van TLS zijn gevestigd over de hele wereld en kunnen de meest veeleisende en gevoelige opdrachten met het hoogste niveau van technische expertise tot een goed einde brengen.

E-discovery en vroege gegevensbeoordeling

Vroege gegevensbeoordeling

Digital Reef kan tot 17 TB per dag verwerken en is daarmee ’s werelds snelste e-discovery-engine. TLS is een Relativity “Best in Service”-dienstverlener en ons hostingteam bestaat uit gecertificeerde PM’s en door de wol geverfd ondersteunend personeel.

Ondersteuning bij getuigenverklaringen en rechtszaken

Ondersteuning bij rechtszaken

TLS ondersteunt het volledige gerechtelijke proces van de planning tot het einde, inclusief het screenen en inplannen van stenografen, het formuleren van een presentatiestrategie, het voorbereiden van digitale bewijsstukken en het samenstellen van videofragmenten en transcripties voor gebruik tijdens de rechtszaak.

Taaldiensten

Taaldiensten

TLS vertaalt meer juridische stukken dan welk bedrijf ter wereld ook We hebben een lange staat van dienst als het gaat om streven naar kwaliteit, snelheid en specialistische expertise op het gebied van internationale gerechtelijke procedures.

Documentidentificatie en -productie

Discovery op papier

Wij hebben een netwerk opgebouwd van reprografische ondersteuningslocaties binnen de voornaamste markten wereldwijd, zodat wij snellere service en betere logistiek voor ophalen en afleveren kunnen aanbieden.

Managed Review en werving

Managed Review

Met de managedreviewfaciliteiten van TLS binnen de voornaamste markten wereldwijd kunnen wij reviewopdrachten van elke omvang, elke reikwijdte en elk onderwerp – inclusief grootschalige en meertalige reviews – waar ook ter wereld aan.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië