Life Sciences: We Know HowTM

Wereldwijd groeien op het gebied van life sciences vóór wereldwijd groeien dé trend werd.

TransPerfect ondersteunt al meer dan 20 jaar de wereldwijde ontwikkeling en marketing van geneesmiddelen, behandelingen en andere producten om de levenskwaliteit te verbeteren en levens te redden. Onze allesomvattende oplossingen omvatten een complete reeks aan technologieën voor webgebaseerde oplossingen voor klinische onderzoeken, waaronder technologieën voor eTMF en veiligheidsrapportage die onze klanten op weg helpen naar een papierloze omgeving. En als de grootste particuliere aanbieder van taalkundige oplossingen ter wereld zijn we de best uitgeruste partner op het vlak van klinische ontwikkeling voor de ondersteuning van uw wereldwijde programma's, regulatoire indieningsprocedures en inspanningen op het gebied van productmarketing.

Oplossingen voor klinische documenten
 
Geneesmiddelenbewaking en veiligheid
 
Webgebaseerde
technologische
oplossingen voor klinische onderzoeken
 
Taalkundige validatie
voor COA's
 
Tolkdiensten
 
Productlicenties
en alliantiebeheer
 
E-learning
en training
Overzicht TransPerfect Life Sciences
Onze oplossingen gaan van vertaling en andere taalkundige diensten tot webgebaseerde oplossingen voor klinische onderzoeken, callcenterondersteuning en ondersteuning bij productlancering. Wilt u een nieuw product lanceren in 20 landen? Hebt u tweetalig personeel nodig dat gespecialiseerd is in oncologie? Hebt u callcenterondersteuning voor geneesmiddelenbewaking nodig voor een pas gelanceerd product? Of wilt u wereldwijde virtuele klinische onderzoeken uitvoeren? Neem dan contact op met TransPerfect. We Know How.
 
Marketing en commercialisering
 
Meer
diensten

 

 

Wereldwijde lifesciencesoplossingen

Oplossingen voor klinische documenten

TransPerfect biedt een hele reeks oplossingen aan om creatie, beheer, vertaling en opslag van klinische documentatie te bevorderen.

Vertaling van klinische documenten

TransPerfect is de eerste grote aanbieder van taaldiensten met volledige ISO 9001- en ISO 17100-certificering. Wij genieten meer vertrouwen van toonaangevende lifesciencesorganisaties dan welk ander bedrijf dan ook. We zijn zelfs de preferente leverancier van:

 • 10 van de top 10 van wereldwijde farmaceutische bedrijven
 • 8 van de top 10 van CRO's
 • 6 van de top 10 van biotechnologische bedrijven

Deze bedrijven kiezen TransPerfect vanwege ons ontegenzeglijke streven naar kwaliteit, ons scherpe inzicht in de behoeften en uitdagingen die zich voordoen in het ontwikkelingsproces en in de lifesciencessector in zijn geheel, onze brede wereldwijde vertegenwoordiging en ons netwerk van toegewijde klantendienstverleningsprofessionals.

Scannen, coderen en papierloze onderzoeksomgevingen

TransPerfect is VEEL meer dan alleen maar een vertaalbedrijf: we zijn een one-stop servicepartner die alle aspecten van de ontwikkelings- en lanceringscyclus voor geneesmiddelen, behandelingen en medische hulpmiddelen ondersteunt. Nu de tendens richting een papierloze omgeving steeds sterker wordt, kunt u gerust bij TransPerfect aankloppen. Wij hebben teams van specialisten op het gebied van scannen, imaging en klinische documenten die uw overvolle papieren datarooms snel kunnen omtoveren in schone, georganiseerde en veilige digitale bestanden die worden gehost op onze 21 CFR Part 11 e-clinical oplossing, Trial Interactive.

Beveiligd online documentbeheersysteem

Trial Interactive is de 21 CFR Part 11-conforme webgebaseerde platformoplossing van TransPerfect. Dankzij dit beveiligde documentbeheersysteem kunnen bestanden van welk type dan ook online worden opgeslagen, zijn ze overal toegankelijk en kunnen ze gemakkelijk worden geaudit.

 

Documentbeheersysteem

Bezoek voor meer informatie over Trial Interactive
onze speciale website.
www.trialinteractive.com.

 

 

E-clinical technologieoplossingen

Met gepaste trots presenteert TransPerfect Trial Interactive, onze 21 CFR Part 11-conforme webgebaseerde e-clinical oplossing, die lifesciencesorganisaties de mogelijkheid geeft om de uitvoering en commercialisering van wereldwijde klinische onderzoeken en post-marketingprogramma’s in een gecontroleerde papierloze omgeving te stroomlijnen en de transparantie te vergroten.

 

Lees alles over onze nieuwste casestudy:

TI + WorldWide Clinical Trials

Trial Interactive-oplossingen zijn onder meer:

Als u meer wilt weten over Trial Interactive, kunt u HIER onze speciale website bezoeken of HIER contact opnemen met een van onze specialisten in lifesciencesoplossingen.

 

Geneesmiddelenbewaking en veiligheidsrapportage

Bij wereldwijde geneesmiddelenbewaking en veiligheidscasereports zijn twee zaken van wezenlijk belang: snelheid en nauwkeurigheid.

De veiligheidsoplossingen van TransPerfect geven u de mogelijkheid om:

 • Rapidly receive / process cases and communicate potential safety concerns or findings to regulatory authorities through TransPerfect’s 21 CFR Part 11 compliant safety reporting platform, Trial Interactive, as well as via our global call center that can handle over 170 languages
   
 • snel en veilig veiligheidsgegevens van onderzoekscentra te verzamelen, te traceren en te delen via Safety Notification Letters met een audittrail van het hele proces
   
 • SAE’s en SUSAR’s te vertalen vanuit de lokale taal van het onderzoekscentrum of de onderzoeksmarkt, ook handgeschreven en spoedverzoeken
geneesmiddelenbewaking

Neem voor meer informatie over onze veiligheidsoplossingen HIER contact op met een geneesmiddelenbewakingsspecialist van TransPerfect.

 

Taalkundige validatie voor COA’s

Het taalkundigevalidatieteam van TransPerfect is gespecialiseerd in de vertaling en taalkundige validatie van COA’s (Clinical Outcome Assessments [beoordelingen van klinische uitkomsten]) op uiteenlopende behandelingsgebieden. Onze lifesciencesoplossingen zijn ontworpen met het oog op wereldwijde klinische onderzoeken, zodat u uw deadlines haalt, de marktintroductietijd versnelt en risico’s beperkt. Doordat TransPerfect jaarlijks meer dan 300 COA’s vertaalt, beschikt het over een grondige expertise om te garanderen dat uw instrument cultureel en conceptueel equivalent is in alle talen en dat u volledig voldoet aan alle eisen van regelgevende autoriteiten. Uw COA’s kunnen worden opgeslagen in de COA-bibliotheek, waar de betrokken belanghebbenden in de onderneming en medewerkers van belangrijke leveranciers ze gemakkelijk kunnen vinden en/of rapporteren.

 • Vertaling en validatie voor Clinical Outcomes Assessments
 • Ondersteuning voor licenties en copyright
 • Vertaalbaarheidsbeoordelingen
 • eCOA-integratie en equivalentietesten
 • Opmaak van onderzoeksmappen
 • Bibliotheek- en documentbeheer voor COA’s

 

Tolkdiensten op het gebied van life sciences

TransPerfect heeft een wereldwijd netwerk van tolken in meer dan 170 talen, die stuk voor stuk taalkundig gekwalificeerd zijn en toegewezen worden op basis van hun expertise op het betreffende terrein.

 

Consecutief en begeleidingstolken

Voor kleinschalige bijeenkomsten of internationale reizen

Simultaan-/conferentietolken

Voor onderzoekersvergaderingen en grote, brede bijeenkomsten

Telefoontolken

Voor klantondersteuning en communicatie op afstand

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

 

Productlancering in meerdere landen tegelijk

In de lifesciencessector is het altijd een hele uitdaging om een nieuw product te lanceren. Het proces wordt nog ingewikkelder bij een wereldwijde lancering, aangezien kleine plaatselijke verschillen de doorslag kunnen geven tussen een middelmatige en een succesvolle marktintroductie.

TransPerfect staat al meer dan 20 jaar lifesciencesbedrijven terzijde bij mondiale, regionale en nationale productlanceringen. Met zijn brede aanbod aan diensten en oplossingen die worden toegesneden op de behoeften van elk merk heeft TransPerfect ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van geneesmiddelen, biotechnologie en medische hulpmiddelen wereldwijd geholpen om producten succesvol in de handel te brengen.

Wij bieden onder meer:

 • Focusgroepen en grondige onderzoeken voor elk land om uw boodschap strategisch op de beoogde doelgroep te richten
 • Culturele consultancy zodat u er zeker van kunt zijn dat patiënten en artsen de juiste boodschap in de juiste taal te horen krijgen
 • De ontwikkeling en lokalisatie van e-learningmodules voor uw salesteams en/of artsen in elke regio
 • Websitelokalisatie en -hosting om uw merk in meer dan 170 talen te ondersteunen
 • Vertaling van merkmarketing zoals voorlichtingsmateriaal en -video’s voor patiënten en nog veel meer
 • Wereldwijde callcenters om medische informatie te verstrekken en de geneesmiddelenbewakings- en veiligheidsinformatie te verzamelen die door regelgevende autoriteiten wereldwijd wordt vereist

 

Marketing/commercialisering

Het Creatieve Services-team van TransPerfect werkt rechtstreeks samen met uw marketingteams en -bureaus om een alomvattende strategie te helpen opzetten ter ondersteuning van de marketing en commercialisering van uw producten. Dankzij onze aanpak als van een reclamebureau zijn onze meertalige campagnes en materialen net zo doortimmerd en doeltreffend als het creatieve materiaal en de kopij in de brontaal waar u zo veel tijd in steekt.

 • Ondersteuning als van een reclamebureau
 • Multiculturele consultancy
 • Productwebsites
 • Technische handleidingen
 • Reclame
 • Marketingmateriaal
 • Focusgroepen
 • Onderzoeken
 

Voor een gesprek met het TransPerfect Life Sciences
Creative Services-team kunt u HIER contact met ons opnemen.

 

Training/e-learning

Om te zorgen dat werknemers, onderzoekers en personeel in onderzoekscentra overal ter wereld de juiste normen, policy’s en procedures hanteren, zijn vaak e-learningcursussen en trainingscursussen op afstand nodig. Bij internationale onderzoeken moeten deze materialen in de moedertaal van de cursist zijn opgesteld zodat deze de inhoud zo goed mogelijk opneemt en onthoudt. TransPerfect heeft een speciaal team voor training en e-learning dat nauw met u samenwerkt om te zorgen dat uw personeel over de hele wereld uw normen in acht neemt, met diensten als:

 • Het schrijven van trainingscursussen
 • Culturele consultancy
 • Vertaling en lokalisatie
 • Voice-over/Ondertiteling
 • Het geven van trainingen & compliance

Voor meer informatie over ons e-learningteam kunt u HIER contact met ons opnemen.


<< HIDE
 

Please enter your information below to instantly watch this recorded webinar.