Industrie / Productie

Industrie / Productie

Be EverywhereTM

Met meer dan twintig jaar ervaring in het ondersteunen van vooraanstaande productie- en industrieorganisaties wereldwijd beschikt TransPerfect over de deskundigheid en de middelen om te zorgen dat u aan al uw meertalige vereisten kunt voldoen, terwijl u bovendien kansen op internationale markten met beide handen kunt grijpen.

Of het nu gaat om de luchtvaartindustrie, automobielindustrie, de productie van consumentengoederen, industriële uitrusting, chemicaliën of machines, of andere verwante sectoren, de technische en taalkundige accuratesse van communicatiematerialen kan verstrekkende zakelijke gevolgen hebben. Op terreinen als de training van werknemers, marketingmateriaal, documentatie, wettelijke goedkeuring en dienstverlening is een uitgebreide beschikbaarheid van materialen in meerdere talen van wezenlijk belang voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Als er zo veel op het spel staat, lijkt het wellicht een hele opgave om een gekwalificeerde taaldienstverlener te kiezen. Bij TransPerfect hanteren we een ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem en wordt elk project gekoppeld aan taalkundigen met een grondige kennis van het betreffende vakgebied. Via het TransPerfect Linguist Certification Program testen we taalkundigen op een scala van technische specialisaties, waaronder werktuigbouwkunde, elektronica, informatietechnologie en technische octrooien.

Of u nu uw materialen voor veiligheidstrainingen wilt lokaliseren voor een over de hele wereld verspreid personeelsbestand of dat u een meertalige klantenservice wilt verlenen aan de gebruikers van uw producten, TransPerfect beschikt over een compleet palet aan diensten en technologieën om aan al uw wereldwijde behoeften te voldoen:

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië