Omnichannel Global Retail Solutions

Omnichannel Global Retail Solutions

Omnichannel
wereldwijde retailoplossingen

Be EverywhereTM

's Werelds meest succesvolle retailers weten dat er overal potentiële klanten zijn. Omnichannel wereldwijde retailoplossingen van TransPerfect zijn ontworpen om retailers te helpen bij het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van meertalige en multinationale strategieën voor online/mobiel, content in winkels en interacties voor klantenondersteuning die de omzet, wereldwijde groei en klantentrouw stimuleren.

Omnichannel - naadloze winkelervaringen via meerdere kanalen

Global Retail Consultancy

Velen zien op tegen internationale communicatie, klantcontacten en strategie, maar voor ons is het niet meer dan onze tweede natuur. Door ons werk staan wij continu in contact met markten en culturen overal ter wereld, en we hebben inmiddels al twintig jaar ervaring met het succesvol helpen uitbreiden van merken waar ook ter wereld.

Dankzij onze enorme ervaring kunnen retailers in welke sector dan ook hun invloed en omzet over grenzen heen uitbreiden, of het nu gaat om ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van een go-to-market-strategie of om het naar een hoger niveau tillen van een bestaand kader. Via ons Global Retail Consultancy-kader staan onze omnichannel-deskundigen u bij om meer inzicht te krijgen in uw mogelijkheden en een actieplan op te stellen om die kansen ook daadwerkelijk aan te grijpen.

Onze werkwijze:

 1. Discovery Workshop
  Doelen stellen en actuele processen analyseren
 2. Tactical Development
  Mogelijkheden identificeren, lacunes vaststellen, algemene aanpak uitwerken
 3. Finalize Strategy
  Plan finetunen met specifieke aanbevelingen die aansluiten bij financiële middelen en doelstellingen
 4. Activation
  Resultaten uitrollen en volgen

Onze diensten:

 • Introductie in grootschalige merkbelevingsstrategie
 • Wereldwijd markt- en consumentenonderzoek
 • Multiculturele consultancy
 • Wereldwijde marktselectie, marktprioritering en investeringsrendementsanalyse
 • Analyse en benchmarking van concurrentie
 • Contentlokalisatiestrategie
 • Wereldwijde markttoetredingsbegeleiding
 • Leveranciersevaluatie en -selectie
 • Ontwikkeling van werkplan en tactisch plan
 • Analyse van functionele en technische vereisten
 • Internationalisering en contentoptimalisatie
 • Klantondersteuningsstrategie

 

Wereldwijd merkmanagement

Het meest waardevolle bezit van uw bedrijf is het merk, en als u dit merk succesvol beheert, dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat u heel wat tijd en middelen hebt ingezet om alles perfect te krijgen. Als u internationale markten wilt betreden, betekent dit dat u rekening moet houden met een reeks belangrijke nieuwe variabelen in uw wereldwijde merkmanagement – merken die bekendheid genieten in een bepaalde markt worden in een ander land misschien nauwelijks of helemaal niet herkend. Of, erger nog, ze hebben een negatief imago dat moet worden omgezet in een positief imago. TransPerfect ondersteunt alle aspecten van uw activiteiten op het gebied van merkontwikkeling en -management. Het maakt niet uit of u een product wilt lanceren in een nieuwe markt of uw bestaande marktpositie wilt uitbouwen, de oplossingen voor wereldwijd merkmanagement van TransPerfect zorgen ervoor dat uw meest waardevolle bezit altijd is beschermd.

Wereldwijd merkmanagement

Digitaal

Lokalisatie van websites/E-Commerce

Lanceer meertalige websites in slechts 30 dagen met de GlobalLink OneLink-technologie van TransPerfect voor de lokalisatie van websites. OneLink is een oplossing in de cloud waarvoor geen back-endintegratie en vrijwel geen IT-ondersteuning nodig is. OneLink is perfect voor retailers die e-commerce of merkwebsites in meerdere talen willen creëren met minimale inspanning of waarvoor zo min mogelijk toezicht door projectmanagement nodig is.

Voor organisaties die meer lokalisatie-projectmanagement en IT-middelen inzetten voor het creëren en onderhouden van internationale sites, biedt TransPerfect zijn GlobalLink-technologie aan in verschillende versies: GlobalLink Pro, GlobalLink Enterprise en GlobalLink Connect. GlobalLink is 's werelds betrouwbaarste technologie voor vertaalbeheer, die rechtstreeks kan worden geïntegreerd met toonaangevende back-endplatforms, waaronder CMS, e-commerce, DAM- en PIM-systemen om u de maximale controle te geven over hoe u uw meertalige content beheert.
 

Mobiel

Hoewel in de Verenigde Staten steeds meer handel via de mobiele telefoon plaatsvindt, is het gebruik van mobiele apparaten als belangrijkste methode voor surfen op het internet of online winkelen in veel andere landen veel populairder. Daarom is het belangrijk dat mobiele websites en applicaties deel uitmaken van uw online strategie als u internationaal voet aan de grond wilt krijgen. De webspecialisten van TransPerfect zorgen ervoor dat uw mobiele websites goed overkomen in andere talen, maar ook voor het gebruik van responsive design. Ze houden ook rekening met tekenbeperking (wat een uitdaging kan zijn aangezien vertaalde teksten veelal langer zijn dan het origineel). Sommige klanten zullen uw primaire website zelfs nooit zien – TransPerfect kan u helpen die klanten te bereiken die bij voorkeur gebruikmaken van mobiele apparaten.
 

International Search Engine Optimization / Marketing (ISEO/ISEM)

Om te garanderen dat klanten uw website vinden (of dat nu via een gewone of pay-per-clickzoekopdracht is), is het van essentieel belang dat u de juiste sleutelwoorden op uw website selecteert en optimaliseert. Wanneer u uw website in andere talen laat lokaliseren, moet dit proces helemaal opnieuw worden uitgevoerd. Vertaal niet simpelweg de content op de website. Wij raden u af om die vertaalde termen te gebruiken als sleutelwoorden in die doeltaal. Meertalige sleutelwoorden moeten voor elk doelland en voor elke doelmarkt worden aangepast, onderzocht en gevalideerd; daarnaast moeten topleveldomeinen en hosting sites zorgvuldig worden gekozen en relevante inkomende links worden gecreëerd.

De ISEO- en ISEM-teams van TransPerfect kunnen zelfstandig of in samenwerking met onze teams voor de lokalisatie van websites zorgen voor:

een hogere ranking in zoekmachines
meer bezoekers op uw site
meer kliks
een hogere conversie

E-mailmarketing

Uitgaande e-mails en digitale marketing spelen een belangrijke rol bij het vergroten van het aantal bezoekers aan uw merkwebsites, webwinkels en fysieke winkels. Het team van TransPerfect dat zich bezighoudt met retailoplossingen werkt nauw samen met onze reclamespecialisten om ervoor te zorgen dat plaatselijk aangepaste copy en creatieve content effectief, merkgericht en op tijd klaar is om uw marketingcampagnes via e-mail te ondersteunen. Soms komen de klanten naar u toe, en soms moet u de klant een stap voor zijn. TransPerfect kan u helpen een goede eerste indruk te maken.

Copy Adaptation
Multiculturele marketing
Opmaak / Lay-out / Grafische vormgeving

Sociale media

Zorg ervoor dat uw aanwezigheid en activiteiten op sociale media op één lijn staan met uw algemene marketing- en klantondersteuningsstrategie. Sociale media zijn constant in beweging, en bedrijven die daarop inspelen met de juiste content kunnen optimaal gebruikmaken van dit krachtige medium. Organisaties die de kansen van sociale media niet effectief weten te benutten, kunnen daarentegen hun merken en omzet schaden. TransPerfect beschikt over een team van consultants en deskundigen die gespecialiseerd zijn in wereldwijde sociale media en die u op verschillende vlakken kunnen helpen bij het opstellen en uitvoeren van uw meertalige strategie voor sociale media:

contentproductie
lokalisatie voor reclame
Socialemediamonitoring
instant vertaling

Fysieke verkoop

Klanten kunnen producten zelf zien, aanraken en voelen, ter plaatse koopbeslissingen nemen en zelf meteen merken of een bepaalde winkel actief betrokken is in hun markt.

De winkelervaring van de klant wordt bepaald door de wijze van communicatie en de beschikbare materialen, maar ook door uw werknemers. Voor een goede presentatie van uw merk is het van essentieel belang dat u al uw teamleden kunt trainen en sturen en dat deze overal ter wereld dezelfde normen hanteren.

TransPerfect biedt u een compleet pakket diensten voor vertaling, lokalisatie en consultancy om ervoor te zorgen dat uw wereldwijde winkelnetwerk voldoet aan dezelfde hoge normen als die die u in uw thuismarkt toepast en dat u uw klanten een op de betreffende cultuur afgestemde winkelervaring op maat kunt aanbieden.

HR-/detacheringsmateriaal
Training voor werknemers/E-learning
POS-systemen
Reclameborden/displays
Etikettering/hang tags
Catalogi

Klantondersteuning

Verkopen is altijd leuk, maar de meest succesvolle retailers bereiken een grote klantenbinding door langetermijnrelaties met hun klanten op te bouwen. Dit bereiken ze in internationale markten mede door attente, snelle, toegankelijke en effectieve ondersteuning te bieden in de voorkeurstaal van de klant. TransPerfect biedt een meerlagig model om continuïteit in klantondersteuning te waarborgen, zowel online als telefonisch.
 

Tweetalige klantenservice

TransPerfect beschikt over een speciaal team van detacheringsspecialisten die ervaren zijn in het plaatsen van zeer streng gescreende tweetalige en meertalige klantenservicemedewerkers in tijdelijke/seizoensgebonden, contractuele en voltijdse/vaste functies. Onze kandidaten worden getest op taalvaardigheid en gecontroleerd op relevante ervaring, en hun achtergrond wordt volledig nagetrokken in overeenstemming met de normen van onze klanten. TransPerfect biedt ook het programma YOUR Agent. Dit is het eerste programma in de wereld van vertaaldiensten waarmee u meertalige klantenservicemedewerkers kunt inzetten zonder in voltijds personeel te hoeven investeren. Kijk hier voor meer informatie over YOUR Agent.
 

Tolken op afstand/per telefoon

Met de snelste verbindingstijden in de branche, een uitgebreide lijst met aangeboden talen en een speciaal team van voltijdse, in de VS gevestigde tolken in moderne callcenters, biedt TransPerfect een solide tolkoplossing op afstand en per telefoon. Deze tolkoplossing kan dienen als back-end voor uw plannen op het gebied van telefonische ondersteuning. Het maakt niet uit of wij als eerstelijnsondersteuning dienen of als opvangnet wanneer uw interne tolken overbelast zijn; dankzij TransPerfect bent u altijd zeker dat uw klanten goed worden ondersteund. Op elk moment en in elke taal.

Klik hier voor meer informatie over onze tolkdiensten op afstand.

Snelle verbindingstijden
In de VS gevestigde callcenters
Meer dan 170 talen
24/7/365 beschikbaar

Ondersteuning voor live chat

Live online chat wordt steeds populairder en meer geaccepteerd als interactiemiddel voor klantenservice, en TransPerfect levert gespecialiseerde en instant vertaaldiensten om deze uitwisseling in verschillende talen te vergemakkelijken. Met medewerkers die 24/7 klaarstaan en geavanceerde technologie voor machinevertaling maakt TransPerfect het voor u mogelijk om via chatsessies in vele talen en over de hele wereld met klanten te communiceren.
 

Waarom TransPerfect?

 • Meer dan 20 jaar ervaring met het ondersteunen van retailers die zich op de internationale markten willen manifesteren
 • Advies inzake grootschalige-merkbelevingsstrategie
 • Branche- en inhoudelijke expertise
 • Lokale resources en aanwezigheid in meer dan 30 landen over de hele wereld
 • Strategische partnerschappen via en in het wereldwijde retail-/e-commerce-ecosysteem
 • Besluitvorming op basis van data en ervaring
 • Praktijkgerichte consultancy, vanaf de allereerste schets tot de laatste fase van de uitvoering

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië