Taal- en cultuurtrainingen

Taal- en cultuurtrainingen

LEREN ONDERWEG

Scrol omlaag voor meer informatie

 

Over ons

TransPerfect Language and Cultural Training is van mening dat we alleen hoogwaardige oplossingen kunnen implementeren door te zorgen voor hoogwaardige kwaliteit binnen alle gebieden waar we actief zijn. We maken alleen gebruik van die individuen die, net als wij, een zo optimaal mogelijke klantenservice willen bieden en net als wij bereid zijn om instanties en ondernemingen vol enthousiasme en op kundige wijze te ondersteunen. Onze werkzaamheden en strategie voor partnergroei worden gedefinieerd door ons doel van het bieden van de meest effectieve taal- en interculturele diensten, op een tijdige, betaalbare wijze.

Onze filosofie

Onze aanpak helpt deelnemers niet alleen bij het verbeteren van hun taalkundige vaardigheden, maar ook bij het begrijpen van en reageren op impliciete signalen. Daarnaast helpen we deelnemers bij het aanpassen van hun spraak en schrijfstijl op hun publiek door ze de “zakelijke taal” en verwachte vaardigheden aan te leren. Verder gaan dan de complexiteit van een buitenlandse taal is essentieel als het gaat om het bereiken van doelen en om proactiever te worden in zakelijke situaties. We leggen mogelijk de nadruk op een of meerdere van de volgende elementen tijdens onze trainingen, op basis van een analyse van de behoefte en de vaardigheden, en de doelstellingen van de klant.

ONS AANBOD

TransPerfect Language and Cultural Training biedt trainingen voor bedrijven en organisaties, evenals beoordelingsoplossingen. We ontwikkelen individuele en groepstrainingen die in verschillende vormen worden geleverd; de gekozen leermethode is gebaseerd op het principe van blended learning; het bieden van persoonlijk en online onderwijs en ondersteuning. Wij denken dat een combinatie van leerelementen kan zorgen voor een dynamische, levendige, moderne en boeiende leeromgeving die zeer motiverend kan zijn voor onze cursisten.  We vinden dat elke deelnemer zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar leer- en ontwikkelingsproces.

UW sector

Onze programma’s zijn ontwikkeld voor professionals die hun taal- en communicatievaardigheden in verschillende talen willen ontwikkelen. TransPerfect Language Training-programma’s zijn geschikt voor de behoeften van iedereen binnen een organisatie die in een bepaalde taal succesvol moet kunnen communiceren met klanten of andere werknemers. Wij houden voor elk specifiek geval rekening met de daadwerkelijke trainingsbehoeften en ontwikkelen oplossingen die geschikt zijn voor taalspecifieke vereisten en terminologie voor de meeste sectoren op basis van een op maat gemaakte woordenlijst voor het taalprogramma. We passen onze trainingsprogramma’s hier op aan, zodat we kunnen zorgen voor maximaal rendement voor onze klanten. Deelnemers bestaan uit bestuurders en werknemers met verschillende functies in verschillende sectoren, zoals:

Zakelijk

Juridische dienstverlening

Life Sciences

Hospitality

Reclame / marketing

Retail & E-commerce

Bank en financieel

Onze gecombineerde oplossing wordt ondersteund door de volgende pedagogische hulpmiddelen.

Onze aanpak is opgebouwd rondom de integratie van de leerstijlen van studenten en culturele voorkeuren bij het leren. De vergelijkende interculturele techniek is een voorwaarde voor de motivatie van de student bij het leren.

INDIVIDUELE VS. GROEPSTRAINING

Een op maat gemaakt individueel programma heeft het voordeel dat de training volledig kan worden afgestemd op uw persoonlijke leerdoelstellingen. U heeft de volledige aandacht van de trainer en de lessen worden georganiseerd op basis van uw planning. Het lesschema blijft ook flexibel. Trainingssessies met een of meerdere collega’s kunnen, aan de andere kant, het voordeel bieden dat u in een realistische omgeving kunt oefenen met andere studenten. Groepstraining kan ook interessant zijn vanuit het kostenoogpunt. Daarnaast kunnen we training via virtuele lessen bieden. Dit kan bijzonder handig zijn wanneer u van tevoren gewoon niet weet wanneer u tijd heeft voor een trainingssessie.

VIRTUELE TRAINING

Locatie, onregelmatige schema's en de aard van ons hedendaags werk kan het soms lastig maken om taaltraining persoonlijk te organiseren. Daarom bieden wij virtuele trainingen, in individuele of groepsvorm, met docenten die hun studenten online een hoogwaardig trainingsniveau bieden. Onze virtuele trainingen worden online aangeboden via een platform dat overal toegankelijk en niet apparaatafhankelijk is (toegankelijk op elk besturingssysteem en mobiel platform; MacOS, Windows, iOS en Android). En gebruiksvriendelijk, natuurlijk. Trainingen kunnen worden opgenomen en beschikbaar worden gemaakt voor terugkijken door deelnemers, ook voor iedereen die niet in realtime aanwezig kon zijn. Virtuele trainingen worden aangevuld met online oefeningen, studiemateriaal, en educatieve video’s op hetzelfde platform.

PLANNING EN LOCATIE

Training kan worden georganiseerd wanneer u wilt. Uw planning bepaalt de vorm die de training aanneemt. 1 keer per week voor 2 uur, 2 weken de hele dag lang. Het is volledig aan u. Het is ook mogelijk om lessen te nemen via e-conferencing of webcam. TransPerfect heeft alle moderne communicatiemethoden binnen handbereik, zodat we training zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor onze studenten.

Wat we aanbieden

Onze aanpak helpt deelnemers niet alleen bij het verbeteren van hun taalkundige vaardigheden, maar ook bij het begrijpen van en reageren op impliciete signalen. Daarnaast helpen we deelnemers bij het aanpassen van hun spraak en schrijfstijl op hun publiek door ze de “zakelijke taal” en verwachte vaardigheden aan te leren. Verder gaan dan de complexiteit van een buitenlandse taal is essentieel als het gaat om het bereiken van doelen en om proactiever te worden in zakelijke situaties. We leggen mogelijk de nadruk op een of meerdere van de volgende elementen tijdens onze trainingen, op basis van een analyse van de behoefte en de vaardigheden, en de doelstellingen van de klant.

1

1

1

Wat maakt ons anders?

Een leerproces dat gebruik maakt van een neurowetenschappelijke aanpak (hoe de hersenen leren) en technologische oplossingen; De ontwikkeling van woordenlijsten die specifiek zijn aangepast aan de behoeften van cursisten voor de "Mobile Learning"-modules; Een proactieve, toegewijde fulltime coach die cursisten ondersteunt tijdens het leertraject en ervoor zorgt dat ze volledig betrokken blijven en succesvol zijn; De mogelijkheid om het leerproces te koppelen aan vereiste praktische werkgerelateerde vaardigheden via speciale "workshops" (presentaties, wervingsproces, effectieve communicatie, gedeelde succesverhalen van mentoren met dezelfde culturele achtergrond als de cursisten); Een introductie tot interculturele communicatie in de nationale, organisatiegerichte of functionele context, met een nadruk op succesvolle interactie binnen verschillende culturele omgevingen.

Taaltraining

TransPerfect Language and Cultural Training biedt taaltrainingen en ontwikkelt taaltrainingsinhoud voor ondernemingen en professionals. We bieden trainingsoplossingen in meer dan 16 talen voor groepen en individuen, met de allerbeste leraren en hypermoderne technologie. We combineren persoonlijke training en virtuele lessen met e-learningoplossingen en integreren mobiel leren ter ondersteuning van sectorgebaseerde terminologie in ons blended training-proces. We ondersteunen uw taalbehoeften voor Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands en op aanvraag ook voor andere talen. Onze trainingen worden met behulp van ons uiterst bekwame pedagogische team volledig samengesteld op basis van uw wensen, bestaande taalvaardigheden en ontwikkelingsdoelstellingen.

Culturele training

TransPerfect versnelt het leren van belangrijke vaardigheden voor leidinggeven in een complexe, multiculturele en grensoverschrijdende omgeving. Deze kennis is het belangrijkste onderdeel van de vaardigheden die wereldwijde leidinggevenden onder de knie moeten krijgen als ze een hecht wereldwijd team willen opbouwen. De aanpasbare en flexibele mindset voor onze op maat gemaakte programma’s biedt deelnemers de mogelijkheid om de standaardproblemen te voorkomen die expats en internationale managers regelmatig tegenkomen en zorgen dat ze meer mogelijkheden hebben om zich te redden in hun nieuwe omgeving. Deze programma’s gaan ook over de persoonlijke aspecten van aanpassing en gedrag dat hun professionele integratie en efficiëntie op internationaal gebied mogelijk kan maken en zelfs kan versnellen.

Het centrale aspect van onze interculturele trainingsoplossingen is het gebruik van een online beoordelingstool, de Cultural Orientations Framework (COF)-beoordelingstool. Deze tool stimuleert reflecterend leren, biedt meer bewustzijn en duidelijkheid over eigen culturele uitgangspunten en vooroordelen, met in het bijzonder de culturele basis van waarden en overtuigingen.

Workshops van 1 of 2 dagen van consultants van een hoog niveau helpen groepen en individuen bij het opbouwen van waardevolle interculturele, communicatie- en leiderschapsvaardigheden, die kunnen worden toegepast over internationale grenzen.

Taaltesten

Het taaltestprogramma van TransPerfect zorgt dat u zeker weet dat kandidaten taalkundig geschikt zijn voor het werk waar u ze voor binnenhaalt. Naast het controleren van taalvaardigheid en professionele referenties, kunnen onze tests controleren of een kandidaat in staat is om volledig en toepasselijk te reageren in specifieke sectoren. Ons team test- en trainingsconsultants beoordeelt de taalvaardigheid in elke mogelijke taal via Oral Proficiency Interviews (OPI/mondelinge vaardigheidsinterviews), schriftelijke beoordelingen en in het geval van tolken, een Interpreter Proficiency Assessment (IPA/tolkvaardigheidsbeoordeling), ten behoeve van effectiviteit, de klantervaring en werktevredenheid.

Zakelijke vaardigheden

Ons team biedt workshops voor zakelijke vaardigheden, samengesteld voor het aanleren van strategieën, hulpmiddelen en technieken voor mensen die elk aspect van hun werkleven effectiever willen aanpakken. Ze bieden noodzakelijke hulpmiddelen voor professionals die een succesvolle carrière willen ontwikkelen, maar ook voor bedrijven die veranderingen in de organisatie ondergaan, het verbeteren van samenwerking, het ontwikkelen van productiviteit en het stimuleren van creativiteit. Deelnemers houden zich tijdens een intensief trainingsprogramma actief bezig met rollenspellen en simulaties, krijgen te maken met complexe scenario’s uit de praktijk en leren zakelijke vaardigheden die ze helpen bij het bereiken van succes in lastige en complexe zakelijke situaties.

Klik hier om onze trainingscatalogus te bekijken.

KWALITEITSBEHEER

Het TTC-programma is onderdeel van ons kwaliteitsbeheerproces. De kwaliteit van de leermethoden van al onze leraren wordt gecontroleerd en feedback wordt regelmatig beoordeeld, zodat we zeker weten dat we altijd het beste talent in huis hebben.   Alle TransPerfect-taalinstructeurs hebben de moedertaal volledig onder de knie. Ons pre-trainingsprofiel is zeer gevarieerd: we zijn op zoek naar mensen met uitstekende communicatieve vaardigheden die zeer sociaal zijn en waarvan we van mening zijn dat ze het potentieel hebben om uitstekende instructeurs te worden. We hechten waarde aan de ervaring die ze met zich meebrengen uit andere gebieden van onderwijs of praktische werkervaring

Trainers en materiedeskundigen

We werken alleen met geregistreerde en gekwalificeerde trainers en consultants met verschillende achtergronden die trainingen kunnen bieden voor verschillende sectoren. Al onze trainers en consultants worden gerekruteerd op basis van onze ISO-gecertificeerde procedures.

Kwaliteit van instructeurs controleren

TransPerfect heeft een drievoudig lesobservatie- en evaluatieproces ontwikkeld, altijd gevolgd door een formele feedbacksessie en extra trainings- en ontwikkelingsmaatregelen indien noodzakelijk, om te zorgen voor de meest optimale leeromstandigheden in al onze programma’s, en ten behoeve van de professionele ontwikkeling van onze instructeurs.

Educatieve
supervisie

Alle instructeurs worden ondersteund en begeleid door een team taaltrainingsspecialisten die zich bezighouden met het werven, trainen, coachen, controleren en begeleiden van de lokale docenten; het controleren van de kwaliteit van de training via bezoeken aan het klaslokaal en klantfeedback; het bieden van relevante extra coaching en ondersteuning voor de training; het helpen bij op maat maken van trainingen enzovoort.

TransPerfect is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. We zijn ook gecertificeerd door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Daarnaast zijn we gecertificeerd door het Magellan Institute in Frankijk, een beroepsorganisatie voor internationale HR, vergoedingen en uitkeringen, internationaal management en internationale mobiliteit.

WAAROM TRANSPERFECT

Voorkom dat uw werknemers te veel tijd en energie verspillen bij het leren van een taal! We richten ons volledig op uw sector en de daadwerkelijke communicatie- en zakelijke behoeften van uw werknemers. De taaltraining van TransPerfect is de enige in de markt die trainingen biedt op basis van de specifieke terminologie van uw sector. Onze oplossing combineert de laatste technologie, mobiel leren, virtuele training en een aanpasbare aanpak, en zorgt er met ons team toegewijde trainers en coaches voor dat het menselijke aspect altijd centraal staat in onze filosofie!

We bieden al meer dan 20 jaar taal- en culturele training voor professionals aan een brede variatie internationale klanten.

Het TransPerfect Language and Cultural Training-team heeft uitgebreide ervaring in het bieden van taal- en culturele training wereldwijd. Wij zijn een team trainings- en onderwijsspecialisten met expertise en vaardigheden op het gebied van taal, trainingsmethodes en -technologie, ondernemen, marketing, communicatie. We werken alleen met geregistreerde en gekwalificeerde trainers en consultants met verschillende achtergronden die trainingen kunnen bieden voor verschillende sectoren. Al onze trainers en consultants worden gerekruteerd op basis van onze ISO-gecertificeerde procedures. De meeste docenten zijn moedertaalsprekers van de taal die ze onderwijzen. Een van onze sterke punten is de mogelijkheid om een trainer te selecteren die bekend is met uw functiegebieden en de bijpassende kwalificaties en ervaring heeft.

Als u een leraar of een consultant bent en u onderdeel van ons freelancersteam wilt worden, klik hier om contact op te nemen

Wilt u meer weten, of wilt u een offerte aanvragen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen +31 85 488 46 62 of een e-mail te sturen naar: trainingsolutions@transperfect.com

U kunt ook meer informatie aanvragen via ons online formulier. Geïnteresseerd in een training van TransPerfect? Als u ons wat meer vertelt over uzelf, zorgen wij ervoor dat de juiste TPR-specialist contact met u opneemt.

Contactgegevens
 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië