Globalisatieconsultancy

Globalisatieconsultancy

Wereldwijd gaan is het doel van veel organisaties overal ter wereld. Maar wat dat precies inhoudt, is voor elk bedrijf anders – soms zelfs heel anders. En zomaar uitbreiden naar internationale markten is niet per definitie een goed idee zonder een specifiek, doelgericht plan. De globalisatieconsultants van TransPerfect kunnen rechtstreeks met u bekijken op welke markten u zich het best kunt richten en hoe u dit kunt doen op een manier die het voordeligst is voor uw bedrijf.

Best practices op het gebied van taal

Met meer dan 20 jaar ervaring met het op weg helpen van bedrijven die wereldwijd willen gaan kan TransPerfect inmiddels putten uit een schat aan kennis en resources waarmee wij u kunnen helpen de juiste aanpak te kiezen voor uw bedrijf. Of u nu wilt voldoen aan wettelijke vereisten in Canada of nieuwe markten wilt aanboren in Azië of Oost-Europa, uw teams kunnen rechtstreeks samenwerken met de consultants van TransPerfect om de knoop door te hakken over zaken als taalkeuzes, dialecten, introductieschema en culturele nuances.

Mensen

Een wereldwijd uitbreidende organisatie ondersteunen kan lastig zijn. De tijd die nodig is om nieuwe werknemers te vinden en de kosten die hiermee gepaard gaan, zijn vaak aanzienlijk. TransPerfect kan samen met u bepalen welk soort medewerkers u nodig hebt om uw globalisatiedoelstellingen te bereiken en waar u deze medewerkers kunt vinden. Wanneer het niet zinvol is om een voltijds medewerker aan te werven, kan TransPerfect u iemand aanbieden uit zijn eigen bestand van externe en tijdelijke medewerkers. Zo hoeft u nooit zelf iemand aan te stellen als u nieuwe talen in uw pakket hebt.

Proces

Wanneer het gaat over het beheren van meertalige content heeft elke organisatie unieke wensen en workflows. Of u nu gebruik maakt van interne taalkundigen, revisoren in het betreffende land of merkdeskundigen of zelfs helemaal geen interne taalkundigen hebt, consultants van TransPerfect kunnen met u samenwerken om het maximale uit uw interne resources te halen en tegelijk andere kwaliteitscontrolestappen inbrengen die door TransPerfect (of andere groepen) worden geboden om het best mogelijke proces te smeden dat voldoet aan uw wensen.

Technologie

Als uw organisatie regelmatig te maken krijgt met meertalige content, dan is een van de vele beschikbare vertaalbeheertechnologieën mogelijk nuttig voor u. Als u de lokalisatie van uw website wilt vereenvoudigen, workflows stroomlijnen, verzoeken structureren of vertaalgeheugens beheren, dan zijn er een aantal oplossingen die u tijd en geld kunnen besparen en ook de taalkwaliteit kunnen bevorderen. De in technologie gespecialiseerde consultants van TransPerfect kunnen u precies helpen bepalen welke technologieën nuttig zijn voor u en wat het potentiële rendement zou kunnen zijn.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië