Tolkdiensten

Tolkdiensten

Consecutief tolken

TransPerfect biedt de dienst consecutief tolken aan in meer dan 170 talen. Onze consecutieve tolken, die doorgaans worden ingezet in een-op-eensituaties of in kleine groepen, volgen strikte professionele normen en beschikken over uitzonderlijke taalkundige en intermenselijke vaardigheden om de interacties tussen twee (en soms meer) talen soepeler te laten verlopen.

Simultaan tolken

Simultaan tolken wordt over het algemeen toegepast bij grote conferenties of vergaderingen en/of in situaties waarin twee of meer talen nodig zijn. Simultaan tolken is veel ingewikkelder en inspannender dan consecutief tolken. De tolken zitten in een geïsoleerde cabine, luisteren via een koptelefoon naar de spreker en spreken de vertaling in in een microfoon die draadloos verbonden is met de koptelefoons van het luisterpubliek. Soms wordt hier ook de term VN-tolken voor gebezigd. Voor deze dienst worden alleen speciaal opgeleide tolken en speciale apparatuur ingezet, waarvoor u bij TransPerfect terecht kunt.

Conferentiediensten

De conferentiedienstengroep van TransPerfect beschikt over alles wat u nodig hebt om uw wereldwijde vergaderingen soepel te laten verlopen, waaronder:

 • Tolkdiensten op locatie (simultaan, consecutief, fluistertolken, escorttolken bij uitjes e.d.)
 • Amerikaanse Gebarentaal (ASL, American Sign Language), zowel persoonlijk als via videoconferentie
 • Luisterondersteuning voor slechthorend luisterpubliek
 • Documentvertaling voor vergadering- en conferentiemateriaal
 • Coördinatoren op locatie en vergaderingplanners
 • Registratie websitelokalisatie
 • Audio- en videotranscriptie
 • Verhuur van tolkapparatuur

Elke vergadering wordt aan een speciale evenementenmanager binnen TransPerfect toegewezen, die fungeert als verlengstuk van uw evenementenplanningteam. Onze topprioriteit is ervoor zorgen dat uw vergaderingen soepel verlopen en de beoogde doelen worden behaald. Voor een adviesgesprek over conferentiediensten kunt u HIER contact met ons opnemen.

Telefoontolken

TransPerfect biedt telefoontolkdiensten (OPI, over-the-phone interpretation) in meer dan 170 talen. Hierdoor kunt u taalbarrières in slechts luttele seconden slechten. Terwijl veel toonaangevende OPI-bedrijven netwerken gebruiken van buitenlandse of plaatselijke tolken, wordt het overgrote deel van de oproepen bij TransPerfect afgehandeld door onze in Tempe, Arizona, Verenigde Staten gevestigde callcenters. Deze faciliteiten zijn compleet beveiligd en voorzien van toegangscontrole. Werkelijk alles is gedaan om te zorgen voor de allerhoogste professionaliteit en een zo aantrekkelijk en productief mogelijke werkomgeving.

 
170+ talen
 
50% snellere verbindingstijden
 
In de VS gevestigde callcenters

Tolken op afstand met video-ondersteuning

Dankzij een geavanceerde web-based video-oplossing bieden de VRI-oplossingen (Video Remote Interpretation, tolken op afstand met video-ondersteuning) van TransPerfect mogelijkheden voor audio-, audio/videoconferentie- en groepssamenwerkingssessies tussen klantvertegenwoordigers, gekwalificeerde tolken en niet-Engelstalige klanten/belanghebbenden. De VRI-oplossingen van TransPerfect zijn volledig apparaat-onafhankelijk. Verbinding maken kan nagenoeg overal en met elk apparaat met een internetaansluiting, waaronder desktop- en laptopcomputers, tablets en smartphones.

Callcenteroplossingen / YOUR Agent

Met het YOUR Agent-programma van TransPerfect kunnen organisaties voorzien in tijdelijke of langdurige behoeften aan zowel eentalig Engelse als tweetalige callcentermedewerkers, zonder extra personeel te hoeven aannemen. YOUR Agent-leden kunnen:

 • Optreden als eerstelijns telefoonmedewerker
 • Ondersteuning bieden bij klantenservice, vraag & antwoord, opname van bestellingen, promotiecampagnes en andere activiteiten
 • Inbound en/of outbound telefoongesprekken afhandelen in elke taal van uw keuze
 • Rechtstreeks samenwerken in uw CRM- of databaseapplicaties
 • Als failover dienen in aanvulling op uw bestaande medewerkersbestand

InterACT

Het InterACT-platform van TransPerfect maakt het mogelijk om op een gestroomlijnde wijze tolken te boeken en een hoog volume telefoontjes af te handelen die een tolk vereisen via een functiegebaseerd platform, en biedt alle gebruikers en tolken de mogelijkheid om tolkopdrachten te faciliteren en beheren. TransPerfect InterACT biedt 24/7/365 dekking wereldwijd, automatische klant- en tolkmeldingen, volledige kalenderzichtbaarheid en aanpasbare rapportage zodat ze hun werk kunnen doen zonder gedoe met taalbarrières.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië