Juridische diensten

Juridische diensten

Al vroeg in het bestaan van TransPerfect werd duidelijk dat er in de juridische sector aanzienlijke, gespecialiseerde vertaalbehoeften bestonden. Naarmate TransPerfect groeide kwamen veel vooraanstaande advocatenkantoren en ondernemingen informeren of TransPerfect behalve vertalen en tolken nog meer juridische ondersteuningsdiensten kon bieden. Naar aanleiding daarvan werd TransPerfect Legal Solutions (TLS) opgericht. Sindsdien is TLS uitgegroeid tot een brede partner voor juridische ondersteuning, die ernaar streeft om klanten optimale dienstverlening te bieden en uitmuntende, op technologie gebaseerde oplossingen op het gebied van juridische ondersteuning – waar ook ter wereld.
 

 

Forensische technologie en consulting

Forensische technologie en consulting

De specialisten en consultants van TLS op het gebied van forensische gegevens verstaan de kunst om op een efficiënte manier elektronische gegevens te verzamelen en te analyseren vanaf nagenoeg elk type opslagapparaat of media. Onze oplossingen kunnen op locatie worden uitgevoerd, in één van onze laboratoria, of via speciale remote-kits die naar klantlocaties waar ook ter wereld kunnen worden verzonden. Dankzij uitvoerige kennis op het gebied van wetgeving inzake privacy en geheimhouding, is TLS in staat om gegevens op locatie te verzamelen, filteren en analyseren. Van vroege gegevensbeoordeling en snelle inzet tot veilige bewaring van bewijsmateriaal en getuige-deskundigendiensten, wij leveren een kosteneffectieve forensische en discovery-workflow voor elke situatie.

For more information on TLS Forensic Technology and Consulting Services, click here to visit our dedicated webpage.

E-discovery en vroege gegevensbeoordeling

E-discovery en vroege gegevensbeoordeling

De oplossingen voor e-discovery- en vroege gegevensbeoordeling van TLS zijn gebaseerd op vier kernbeginselen: Snelheid, Service, Schaal en Smarts.

For more information on our E-Discovery and Early Data Assessment Services, click here to view our dedicated webpage.

Snelheid

De Digital Reef-technologie van TLS kan in 24 uur tot 17 TB gegevens verwerken.

Service

Wij bieden een 24/7/365-service en ondersteuning ter plaatse in iedere tijdszone. We zijn een Relativity “Best in Service”-dienstverlener.

Schaal

Met 85+ vestigingen en meer dan 20 productiecentra op 6 continenten is onze wereldwijde vertegenwoordiging ongeëvenaard.

Smarts

Ons wereldwijde netwerk van deskundigen en consultants geniet het vertrouwen van en wordt gebruikt door alle kantoren uit de Am Law 200 en de Global 100.

 

Managed Review en werving van juridisch personeel

Managed Review en werving van juridisch personeel

TLS beschikt over uitmuntende beoordelingsfaciliteiten wereldwijd en kan wervingsexperts leveren om te helpen met een breed scala aan documentbeoordelingen, waaronder:

 • Versnelde beoordeling
 • Gehoste beoordeling
 • Beoordeling binnen de faciliteiten van TLS
 • Beoordeling in het land zelf
 • Meertalige beoordeling

Wat uw eisen ook zijn op technisch of personeelsgebied, TLS heeft de benodigde detacheringsspecialisten, projectmanagers en middelen om uitzonderlijke service te verlenen.

For more information on our Managed Review and Legal Staffing Services, click here to visit our dedicated webpage.

Taaldiensten

Taaldiensten

Wanneer uw behoeften bij een rechtszaak een meertalige component hebben, kunt u vertrouwen op TLS, ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van juridische vertalingen, tolkdiensten en andere taaldiensten, waaronder: 

 • Conceptvertalingen
 • Gewaarmerkte vertalingen
 • Samenvattend vertalen
 • Octrooivertaling
 • Machinevertalingen
 • Vertolking van getuigenverklaringen
 • Telefoontolken
 • Transcriptie
 • Vertolking bij rechtszaken

For more information on our legal-specific Language Services, click here to visit our dedicated webpage.

Ondersteuning bij getuigenverklaringen en rechtszaken

Ondersteuning bij getuigenverklaringen en rechtszaken

De oplossingen van TLS voor ondersteuning bij getuigenverklaringen en rechtszaken behelzen onder meer een netwerk van deskundige stenografen, die allemaal rechtstreeks geboekt worden (niet ingehuurd via tussenbureaus). Daarnaast bieden wij TLS Video Link, een beveiligde videoteleconferentiesoftware waarmee u via wifiverbinding kunt maken met tot wel 25 partijen waar ook ter wereld.

Als uw voorbereidingswerk en uw verklaringen voor de rechter komen, heeft TLS een gespecialiseerd ondersteuningsteam voor gerechtelijke onderzoeken dat over de meest geavanceerde hardware en software beschikt om te helpen bij de voorbereiding, creatie en bewerking van bewijsstukken, transcripties en video voor gebruik in rechtszaken. Ons ondersteuningsteam voor rechtszaken bestaat uit deskundigen die helpen bij de voorbereiding van zowel digitale stukken als stukken op papier, en u zo in de optimale positie brengen om het pleit te winnen.

For more information on our Deposition and Trial Support Services, click here to visit our dedicated webpage.

Documentidentificatie en -productie

Documentidentificatie en -productie

De reprografische centra van TLS zijn speciaal opgezet om te voorzien in de omvangrijke behoeften op het vlak van fysieke documenten bij gerechtelijke procedures. Met strategische locaties binnen belangrijke markten wereldwijd en de snelste doorlooptijden in de branche, kan TLS u op het gebied van documentidentificatie en -productie onder meer de volgende diensten bieden:

 • Documenten scannen
 • Kopiëren en samenvoegen
 • Afdrukken (hoog volume, kleur)
 • Mappen aanmaken
 • Omvangrijke documenten
 • Beeldbewijzen in rechtszaken

For more information on our Paper Discovery and Production Services, click here to visit our dedicated webpage.

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië