Octrooivertaling, EP-validatie, PCT-National Phase- & Paris Convention registratie.

Octrooivertaling, EP-validatie, PCT-National Phase- & Paris Convention registratie.

Traditionele vertaal- en registratieprocessen geven geen prioriteit aan kwaliteit en bieden geen inzicht in kostenbeheer. TLS maakt gebruik van bestaande octrooiportefeuilles om IP-vertaling- en registratiestrategieën voor de korte en lange termijn te ontwikkelen en gebieden te identificeren waar kosten kunnen worden gedrukt.

In een steeds competitiever wordende markt is een prompte vertaling en validatie van octrooien belangrijker dan ooit tevoren - uw omzet hangt er namelijk van af. Met een portefeuille van 's werelds meest toonaangevende advocatenkantoren en de meerderheid van Fortune 500 als klant, staat TransPerfect bekend om onovertroffen doorlooptijden en een ongeëvenaarde expertise in de vertaalbranche. Na meer dan 45.000 octrooidocumenten te hebben vertaald, heeft TransPerfect de kennis en inzicht vergaard die kenmerkend zijn voor een ervaren organisatie.

TLS vereenvoudigt het octrooivertaal- en wereldwijde registratieproces met onze uitgebreide octrooi-gebonden oplossingen. Maak gebruik van onze toegewijde accountmanagers, deskundige octrooispecialisten en hooggekwalificeerde pool van vertalers om vertaalkosten, agency kosten, administratieve lasten en doorlooptijden te verminderen, zonder in te boeten op kwaliteit of service.

Certified
ISO 9001 & ISO 17100

 

Octrooi-gemachtigden
in

100%

van alle rechtsgebieden

Aanvragen vertaald

15.000+

EP-validaties uitgevoerd

1.500+

Vertaalde octrooien voor

1.500+

Klanten

 

Gespecialiseerde taalkundigen en octrooigemachtigden

De TransPerfect Linguist Certification (TLC) Program is specifiek in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat elk project wordt voorzien van een professionele vertaler met expertise in het desbetreffende vakgebied. Met een algemeen slagingspercentage van 12% is het TransPerfect Linguist Certification-programma het meest veeleisende in de branche.

TLC-vereisten:

  • Moedertaalniveau van Doeltaal
  • Strenge opleidingseisen
  • Aangetoonde ervaring in octrooien
  • Afronding van intensieve linguïstische en onderwerpgerichte tests
  • Continue bijscholing en evaluatie

Vereenvoudigde vertaling en EP-validatie

Met toonaangevende juridische technologie en wereldwijde octrooigemachtigden biedt het team van TLS een volledig beveiligd en beheerd proces.

Stroomlijn het octrooivertaal- en wereldwijde registratieproces met de uitgebreide oplossingen van TLS voor EP-validatie, PCT-National Phase- & Paris Convention registratie. Toegewijde accountmanagers, deskundige octrooigemachtigden en hooggekwalificeerde taalkundigen dragen bij aan het verlagen van de vertaalkosten, agencykosten, administratieve lasten en doorlooptijden. Door de gestroomlijnde workflows van TLS te implementeren, betalen onze klanten tot 50% minder voor vertalingen en honoraria van advocaten en ervaren ze een aanzienlijke vermindering van administratieve taken en kosten. Met ongeëvenaarde middelen en ervaring is TLS in staat om te voldoen aan de strenge eisen en strakke deadlines die nodig zijn voor de beste advocatenkantoren en bedrijven ter wereld.

Vertaalproces

Het TLS-team zal het hele aanvraagproces van begin tot eind begeleiden, waarbij interne afdelingen en externe adviseurs worden bevrijd van vervelende processen - zonder in te boeten op kwaliteit of kosten. Onze native taalkundigen met achtergrond in de toepasselijke materie en ervaren octrooigemachtigden zorgen ervoor dat elk octrooi vakkundig wordt geproduceerd in een opmaak gereed voor registratie.

TLS-accountmanagers fungeren als uw vaste aanspreekpunt voor snelle en gedetailleerde antwoorden op alle vragen, inclusief offertes met vooraf overeengekomen en transparante prijzen. Projectmanagers organiseren vertalingen en registraties om de efficiëntie te maximaliseren en te voldoen aan de doorlooptijden met behulp van TransPort, onze bedrijfseigen software. We kunnen vertalingen rechtstreeks aan uw buitenlandse partners leveren en voor registratie zorgen via ons partnernetwerk in elk rechtsgebied.

Octrooivertaling

Aangepast vertaalgeheugen

Vertaalgeheugen (Translation memory - TM) staat toe eerder door taalkundigen vertaalde, bewerkte en nagelezen content opgeslagen en hergebruikt te worden voor alle toekomstige projecten. TM-technologie verlaagt de vertaalkosten drastisch door gebruik te maken van eerder vertaalde content; de algemene TM-besparingen in jaar 1 zijn 20-25%, waarna de besparing tot 50% groeit in jaar 2, 3 en daarna. Met elke vertaalde applicatie blijft het TM groeien. Aangezien taalkundigen de content die reeds in het TM is opgeslagen niet nogmaals hoeven te vertalen, draagt het bij aan het versnellen van de doorlooptijden. Het belangrijkste is dat het gebruik van TM de consistentie tussen een groep patenten aanzienlijk verbetert.

Vertaalgeheugen

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar patents@transperfect.com

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië