Werving/detachering

Werving/detachering

Wanneer u door hoge belvolumes extra callcentermedewerkers nodig hebt, kunnen de detacheringsteams van TransPerfect met zorg geselecteerd talent leveren om uw behoeften te vervullen. Of u nu voltijdskrachten nodig hebt of deeltijdskrachten, in verband met een seizoenspiek en/of met contractuele verplichtingen, en al dan niet met speciale taaleisen, TransPerfect kan uitkomst bieden. Met ruim 20 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van duizenden taalkundigen en tolken beschikt TransPerfect over een ongeëvenaard reservoir van gekwalificeerde kandidaten om uw interne HR en detachering aan te vullen, en te zorgen dat u nooit onderbezet of overbelast raakt.

Werving en detachering van meertalig personeel

Het wereldwijde netwerk van grondig geteste professionele taalkundigen van TransPerfect geeft ons toegang tot de best gekwalificeerde en meest gewilde twee- en meertalige medewerkers die er beschikbaar zijn. Of u nu een vaste voltijdsfunctie met een taaleis wilt opvullen of alleen maar een tijdelijke onderbezetting wilt verhelpen, de detacheringsspecialisten van TransPerfect zijn experts in het matchen van hooggetalenteerd personeel bij uw zakelijke doelstellingen.

Wij bieden:

 • Taalvaardigheidsscreening
 • Grondige achtergrondonderzoeken
 • Een wereldwijd netwerk en bereik

Brand Captains

Vooraanstaande bedrijven op het gebied van consumentenproducten, retail, luxeproducten, hospitality en lifestyle hebben allemaal ten minste één uniek en waardevol bezit: hun merk. Wanneer dat merk internationaal gaat, kan het een hele opgave zijn om content die geleverd wordt door een combinatie van externe leveranciers, interne medewerkers en plaatselijke reviewers te reviseren, monitoren en accorderen. Daarom is TransPerfect met het innovatieve Brand Captains-programma gekomen met wervingsdeskundigen die uitsluitend verantwoordelijk zijn voor het merkmanagement binnen het lokalisatieproces. Elke Brand Captain heeft toegang tot uiteenlopende oplossingen om te waarborgen dat merkmaterialen overal ter wereld intact blijven.

Deze oplossingen zijn onder meer:

 • Het testen van vertalers, editors, copywriters en reviewers
 • Rechtstreekse samenwerking met het merkmanagement en de creatieve teams van de klant
 • GlobalLink-terminologie-, workflow- en reviewmanagementtechnologie
 • Onderlinge afstemming van wereldwijd verspreide resources om materiaal in lijn met het merk en de boodschap te houden

Managed Review

Met vier primaire reviewmodaliteiten, uitgevoerd door professionals van TransPerfect, kunnen wij onze opties voor managed review precies afstemmen op uw specifieke eisen.

 1. 100% remote review through a hosted platform (like Relativity)
 2. 100% on-site review where the professionals work at either a secure TransPerfect facility or a client-designated site
 3. Hybride documentbeoordeling waarbij training en briefing op locatie plaatsvinden, waarna de reviewers gedurende de opdracht op afstand werken
 4. Managed review, which is conducted 100% on-site at a secure TransPerfect facility in conjunction with our Relativity offering to monitor, report, and manage workflows. Deze opdrachten worden beheerd door TLS-projectmanagementteams.

Werving van callcentermedewerkers

Wanneer u door hoge belvolumes extra callcentermedewerkers nodig hebt, kunnen de detacheringsteams van TransPerfect met zorg geselecteerd talent leveren om uw behoeften te vervullen. Of u nu voltijdskrachten nodig hebt of deeltijdskrachten, in verband met een seizoenspiek en/of met contractuele verplichtingen, en al dan niet met speciale taaleisen, TransPerfect kan uitkomst bieden dankzij ruim 20 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië