Vertalingen

Vertalingen

TransPerfect gaat al sinds de oprichting uit van een eenvoudige zakelijke veronderstelling: dat we ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten in de taaldienstenbranche door onze klanten ongeëvenaarde kwaliteit en nauwlettende dienstverlening te bieden. Vandaag de dag hanteert TransPerfect, de grootste particuliere aanbieder van vertaaldiensten, een grondig getest netwerk van taalkundigen met relevante vakexpertise en een bestand van voltijdsmedewerkers voor kwaliteitsmanagement om ervoor te zorgen dat het werk dat we leveren zijn weerga niet kent. TransPerfect biedt meerdere niveaus van dienstverlening aan uitgaande van de klantbehoeften, uiteenlopend van conceptvertalingen en samenvattende vertalingen tot gewaarmerkte vertalingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van ons meerstaps vertaal- en revisieproces om de hoogst mogelijke nauwkeurigheid te garanderen en aan de steeds veranderende behoeften van internationale ondernemingen tegemoet te komen.

 
5000+ taalkundigen die taaldiensten verrichten naar hun moedertaal
 
Sectorspecifieke expertise
 
TransPerfect Linguist Certification-programma
 
ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Vertaalproces

Vertaalproces

Gecertificeerd kwaliteitsbeheer

Throughout the company's history, TransPerfect has shown an unmatched commitment to quality. As the first major language services provider to be certified to the ISO 9001 and ISO 17100 standards, TransPerfect is the undisputed industry pioneer in quality assurance. Our Medical Device Solutions division holds specialty certifications to ISO 13485 and ISO 14971. Additionally, TransPerfect also achieved ISO 18587 certification for its AI-Enabled translation services.

TransPerfect heeft van begin af aan blijk gegeven van een ongeëvenaard streven naar kwaliteit. TransPerfect is de eerste grote aanbieder van taaldiensten die gecertificeerd is volgens de ISO 9001- en ISO 17100-normen en geldt binnen de branche als de onbetwiste pionier op het gebied van kwaliteitsbeheer. Onze afdeling Medical Device Solutions is in het bezit van specialistische certificeringen naar ISO 13485 en ISO 14971. TransPerfect is volgens de norm ISO 18587 gecertificeerd voor de AI-geactiveerde vertaalservices.

(Klik hier om certificaat te downloaden)

TransPerfect Linguist Certification-programma

Waar verschillende professionele groepen en organisaties in het verleden certificeringen hebben afgegeven voor professionele taalkundigen, heeft niet één daarvan betrekking op wat voor de prestaties van een taalkundige van kritiek belang is, zoals vakexpertise en algemene competentie. Daarom heeft TransPerfect het TransPerfect Linguist Certification (TLC)-programma geïntroduceerd. Het TLC-programma is het eerste totaalprogramma voor de evaluatie van de vaardigheden van taalkundigen op de terreinen die voor klanten het belangrijkst zijn.

Certificatie van taalkundigen

Download the TLC E-Brochure

Vertaling

While TransPerfect today is a diversified business solutions organization, our birth in 1992 was as a pure-play document translation service. Ever since, we've been the industry pioneer driving the level of quality and service increasingly higher. TransPerfect was the first major language services organization certified to both ISO 9001 and ISO 17100 as well as the first to offer a subject-specific certification program to assess both linguistic competency and industry knowledge.

TransPerfect biedt vandaag de dag een divers spectrum van zakelijke oplossingen aan, maar het bedrijf is in 1992 begonnen als vertaalbureau dat zuiver en alleen dienstverlening aanbood op het gebied van het vertalen van documenten. Sindsdien zijn we binnen de bedrijfstak de pionier waar het gaat om het opdrijven van het kwaliteitsniveau en het niveau van de dienstverlening. TransPerfect is de eerste grote aanbieder van taaldiensten die gecertificeerd is volgens ISO 9001 en ISO 17100 en is tevens het eerste bedrijf dat een programma voor certificeringen per vakexpertise aanbiedt om zowel taalvaardigheid als vakkennis te beoordelen.

Geen andere aanbieder van taaldiensten is in staat u te bieden wat TransPerfect u biedt om aan uw meertalige uitdagingen het hoofd te kunnen bieden:

  • Zeer snelle doorlooptijden voor spoedklussen
  • Opdrachten met hoog volume
  • Zeer specialistisch technisch vertaalmateriaal
  • Gewaarmerkte documenten
 

Octrooivertaling

In een steeds competitiever wordende markt is een prompte vertaling en validatie van octrooien belangrijker dan ooit tevoren - uw omzet hangt er namelijk van af. Met een portefeuille van 's werelds meest toonaangevende advocatenkantoren en de meerderheid van Fortune 500 als klant, staat TransPerfect bekend om onovertroffen doorlooptijden en een ongeëvenaarde expertise in de vertaalbranche. Na meer dan 45.000 octrooidocumenten te hebben vertaald, heeft TransPerfect de kennis en inzicht vergaard die kenmerkend zijn voor een ervaren organisatie.

Voor een correcte octrooivertaling is namelijk meer nodig dan alleen een specifieke taalbeheersing. De TransPerfect Linguist Certification (TLC) Program is specifiek in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat elk project wordt voorzien van een professionele vertaler met expertise in het desbetreffende vakgebied. TransPerfect geeft u toegang tot onze database van duizenden taalspecialisten in verschillende disciplines, inclusief vertalers met diploma's in:

  • Biologie
  • Scheikunde
  • Engineering
  • Natuurkunde
  • Informatica

Machinevertalingen

Vandaag de dag heeft elke organisatie te maken met een oneindige stroom aan content, verspreid over verschillende platforms en kanalen. Vaak met één belangrijke vereiste: het gros van deze content moet in meerdere talen beschikbaar zijn. TransPerfect's GlobalLink AI afdeling staat klaar om klanten te helpen om hun content future-proof te maken door machinevertaling technologie te combineren met de best practices van content en business processen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe een gepersonaliseerde MT-aanpak kan bijdragen aan het maximaliseren van uw wereldwijde investering in vertalingen.

CAT-tools

TransPerfect maakt gebruik van computergesteunde vertaaltools (computer-assisted translation, CAT) die hergebruik van reeds vertaalde content vereenvoudigen door middel van een vertaalgeheugen (translation memory, TM). TM’s helpen organisaties tijd en kosten te besparen en vergroten de algehele consistentie van de vertalingen. De voordelen op dit gebied nemen toe naarmate de tijd vordert en worden nog vergroot dankzij hulpmiddelen als de GlobalLink TM Server en de GlobalLink Term Manager, die respectievelijk de TM’s centraal opslaan en terminologielijsten centraal beheren.

Vertaalbeheersoftware

De vertaalbeheersoftware GlobalLink van TransPerfect is een suite van modulaire toepassingen die speciaal is ontworpen om handmatig projectmanagement in het kader van het vertaalproces te vergemakkelijken. Door workflows te stroomlijnen, belanghebbenden direct toegang te verschaffen tot de statusrapporten van projecten, beoordelingsprocessen te beheren en audittrails bij te houden, vereenvoudigt GlobalLink het gehele vertaalproces van de aanname van een opdracht tot de vrijgave van het eindproduct. Het eindresultaat is een verhoogde kwaliteit van de vertalingen, vervroegde deadlines, afname van de werklast en aanzienlijke kostenbesparingen die tot miljoenen dollars kunnen oplopen.

Klik om naar de productpagina van elke module te gaan.

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië