Gecertificeerd kwaliteitsbeheer

Gecertificeerd kwaliteitsbeheer

Al meer dan twintig jaar doet TransPerfect alles om binnen de vertaalbranche de hoogste normen te stellen op het gebied van kwaliteit en klantenservice.

In overeenstemming met dat streven heeft TransPerfect de strengste kwaliteitsborgingssystemen ter wereld ingevoerd en zodoende in 2003 de ISO 9001-certificering en in 2008, als eerste grote aanbieder van taaldiensten, de EN 15038-certificering (tegenwoordig bekend als ISO 17100:2015) ontvangen.

In tegenstelling tot sommige concurrenten handelt TransPerfect niet alleen in overeenstemming met deze normen. TransPerfect onderwerpt zich aan rigoureuze audits door de internationale test- en inspectieorganisatie TÜV SÜD en is officieel ISO 9001:2015- en ISO 17100:2015-gecertificeerd door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO).

“We laten zien hoezeer we streven naar taaloplossingen van de hoogste kwaliteit, naar het tevredenstellen van onze klanten en, nog belangrijker, naar het voortdurend verbeteren van onze processen en werkzaamheden zodat we de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen,” aldus Liz Elting, voormalig President en Co-CEO, die met deze inspanningen het voortouw genomen heeft.

Onze garantie

Elting voegt daar nog het volgende aan toe: “Voor TransPerfect is het een eer om de ISO-certificering te mogen ontvangen: maar het is gewoon niet genoeg. We innoveren voortdurend, streven naar uitmuntendheid, waarbij we ons dagelijks blijven ontwikkelen om optimaal te profiteren van wat nieuwe technologieën te bieden hebben, en onze processen stroomlijnen en zo effectief mogelijk voorzien in de behoeften van onze klanten.”

TransPerfect: Vastberaden om overal ter wereld vertaaldiensten van de hoogste kwaliteit te blijven leveren.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië