Website-lokalisatie

Website-lokalisatie

TransPerfect maakt het aanmaken, lanceren en optimaliseren van websites in meerdere talen gemakkelijk en beperkt de ermee gepaard gaande kosten. Of uw website nu bedoeld is om informatie samen te brengen of een merk te presenteren, als zakelijke intranetsite of als e-commerce-webwinkel, met de oplossingen van TransPerfect is het eenvoudiger dan ooit om uw website aan te passen aan verschillende markten wereldwijd.

Website-lokalisatie

GlobalLink CMS / e-commerce / systeemintegratie

Voor organisaties die de voorkeur geven aan een praktischer aanpak voor hun meertalige websites en baat kunnen hebben bij de voordelen van een oplossing die integreerbaar is met bestaande systemen en platforms, biedt GlobalLink-technologie het meest flexibele spectrum van integratie- en API-opties beschikbaar in de taaltechnologiebranche. GlobalLink ConnectGlobalLink Connect maakt naadloze integratie mogelijk met bijna alle toonaangevende CMS-, database- en e-commerce-platforms en biedt gebruikers maximale flexibiliteit en controle over hun internationale content.

Adaptor Product Briefs for Download

Staat uw systeem er niet bij?

Maakt u zich geen zorgen, wij ontwikkelen voortdurend nieuwe integraties en onze flexibele API zorgt voor aangepaste verbindingen voor minder gebruikelijke of bedrijfseigen systemen

Internationale zoekmachinestrategieën (SEO/SEM)

Meertalige websites van topkwaliteit verliezen hun waarde als uw doelgroep ze niet kan vinden

Of u nu zoektermen wilt optimaliseren om de rankings voor uw website te verhogen of een betaalde internationale pay-per-click- of zoekcampagne wilt laten uitvoeren om gebruikers aan te trekken, TransPerfect helpt u bij de beoordeling van de potentiële invloed die elk element van uw internationale campagne kan hebben.

De resultaten:

  •  
    hogere zoekrankings
  •  
    meer kliks
  •  
    beter rendement
 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië