Machinevertalingen

Machinevertalingen

Artificiële intelligentie. Het klinkt wellicht nog een beetje als sciencefiction maar als het op een wereldwijde content strategie aankomt, is de toekomst al binnen handbereik. De vertaalindustrie was een van de eersten die het potentieel van AI binnen het management van meertalige content inzag en is daardoor op dit moment de drijvende kracht achter de ontwikkeling van machinevertalingen. TransPerfect's GlobalLink AI-afdeling staat klaar om klanten te helpen om hun content future-poof te maken door machinevertalingtechnologie te combineren met de best practices van content en business processen.

DE VOORDELEN VAN MACHINEVERTALINGEN

Beheer grote volumes

Wanneer vertalingen een must zijn, maar de volumes groot, is MT de praktische en betaalbare oplossing. Uw vertaalproces kan afgestemd worden volgens een reeks aan MT-instellingen, waarbij u de keus heeft uit een oppervlakkige of intensieve human post-edit check.

Versnel uw time-to-market

Wanneer tijd geld is heeft u het meest profijt van een MT-strategie waarbij u geniet van een competitief voordeel in lastige markten. Voor meer ingewikkelde content is er de optie voor een MT-engine met een human post-edit check die dezelfde kwaliteit kan leveren als een human proces, maar dan sneller. In een online omgeving waar snelheid het verschil maakt is er de mogelijkheid om direct MT-content te publiceren waarbij een post-edit check erna live wordt uitgevoerd.

Haal het meeste uit uw investering

Wanneer u te maken heeft met high-volume, snel veranderende en/of micro-targeted content is uw ideale doelgroep binnen handbereik met een combinatie van machinevertalingen en post-edit MT. MT kan tevens een kostenbesparende optie zijn voor dynamische customer support-afdelingen en andere logge divisies.

De kern van het verhaal

Wanneer het enkel om de essentie gaat zoals bij interne documenten, juridische copy, web content of andere documenten in een vreemde taal is een persoonlijk en vertrouwelijk MT-platform de meest betaalbare optie zonder het risico op datalekken.

 

GLOBALLINK AI PORTAL

Een alles-in-1, persoonlijk en veilig portaal voor machinevertalingen.

 • Simpel:

  • Eenvoudige, aanpasbare UI voor het vertalen van teksten of bestanden
  • Met support voor de meest gangbare bestandsformaten, inclusief Microsoft Office en gescande documenten
 • Krachtig:

  • Op maat gemaakte MT-engine training is beschikbaar
  • SSO beschikbaar
 • Veilig:

  • Configureerbare retentie regels voor vertaalde files
  • Geëncrypteerde connectie
  • Alle content is 100% vertrouwelijk

 

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië