Veilige file hosting

Veilige file hosting

TransCEND-virtual data rooms en IRM

Dankzij de combinatie van een gebruiksvriendelijk ontwerp met technologie die is geoptimaliseerd voor documentoverdracht op hoge snelheid, is de Virtual Data Room (VDR)-oplossing van TransPerfect een onmisbare tool voor de online overdracht en hosting van bestanden. TransCEND-virtual data rooms worden gehost in een faciliteit die voldoet aan de SSAE 16 type II-norm en worden geëncrypteerd met meerdere lagen beveiligings- en auditcontroles. Voor implementatie van de site is slechts een minimale training voor gebruikers en beheerders nodig en de afdeling Ondersteuning staat 24 uur per dag, 7 dagen van de week, 365 dagen per jaar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Click HERE to watch a short video about TransCEND
or learn more at transcend.transperfect.com.

  Beheer van consortiale leningen
  Faillisement / herstructurering
  Elektronische sites voor rechtszaken
  Meertalige transactieondersteuning
  Fusies & Overnames

Virtual Data Room Virtual Data Room

TransPort

TransPort is het meest geavanceerde, aanpasbare, gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende platform voor het beheer van verzending en levering van vertaalprojecten in de taaldienstenbranche. Dat alleen al is iets waar we trots op zijn. Maar TransPort heeft zoveel meer te bieden, zoals:

  • Een elegant en beveiligd platform voor bestandsoverdracht en het delen van bestanden
  • Een bestandsbeheersysteem in de cloud
  • Een oplossing voor workflowbeheer en -bewaking
  • Een portaal voor revisie van bestanden
  • Een audit- en rapportagetool

TransPort, dat voor 100% in-house is ontwikkeld door het ontwikkelteam van TransPerfect, is absoluut ’s werelds beste platform in zijn soort.

To learn more, request a demo or speak with a TransPort expert click here.

Vertaalbeheersoftware

Relativity

TransPerfect Legal Solutions (TLS) was een van de eerste aanbieders van e-discovery die het Relativity-hosting- en -revisieplatform ging gebruiken en aanbieden, en heeft voor zijn uitmuntende dienstverlening en ondersteuning inmiddels de status “Best in Service” gekregen.

Ga voor meer informatie over Relativity of onze andere oplossingen voor juridische ondersteuning hier naar onze speciale TLS-website.

ediscovery gewaarmerkte vertalingen kwaliteitsvertalingen relativity

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië