Vertaalmanagement

Vertaalmanagement

Sinds de introductie in 1999 heeft de GlobalLink-technologie van TransPerfect enkele van de meest toonaangevende organisaties in de wereld geholpen bij het vereenvoudigen van het proces van creatie, publicatie en beheer van meertalige content.

1999

Introductiejaar

5.000+

Aantal klanten
die GlobalLink gebruiken

200+

Aantal voltijdse
werknemers voor ontwikkeling en ondersteuning

10 miljard+

Aantal verwerkte woorden
per jaar

10

Aantal flexibele
en modulaire componenten

3 maanden

Gemiddelde
releasecyclus

Meer informatie over GlobalLink
Bezoek onze speciale technologiewebsite

CMS / E-commerce / Database-integratie

GlobalLink Connect geeft organisaties de mogelijkheid om de totale controle te behouden over hun meertalige content terwijl ze nog steeds in hun bestaande back-endsysteem werken. GlobalLink Connect fungeert als brug tussen deze systemen en toonaangevende vertaal- en lokalisatietechnologieën van TransPerfect en vereenvoudigt het beheer van meertalige content. GlobalLink Connect beschikt over kant-en-klare integraties met vrijwel alle grote back-endplatforms (en er wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe integraties). U kiest uw CMS, DMS, e-commerce, PIM, DAM of automatisch marketingsysteem op basis van de capaciteiten en voordelen die ze bieden. Met GlobalLink Connect kunt u deze voordelen uitbreiden tot tal van uiteenlopende talen.

Staat uw systeem er niet bij?

Maakt u zich geen zorgen, wij ontwikkelen voortdurend nieuwe integraties en onze flexibele API zorgt voor aangepaste verbindingen voor minder gebruikelijke of bedrijfseigen systemen

Oplossingen voor contentrevisie

Het kan een hele uitdaging zijn om revisieprocessen voor meertalige content te coördineren, vooral als er veel verschillende personen en/of over de hele wereld verspreide revisoren bij betrokken zijn. De modulaire oplossing van TransPerfect, GlobalLink Translation and Review Portal GlobalLink Translation and Review Portal (TRP), is een beveiligd platform in de cloud dat het reviseren van vertalingen vanuit welke locatie of op welk tijdstip dan ook mogelijk maakt. TRP controleert wijzigingen, nieuwe opdrachten en leveringen, en verschaft ook auditgegevens en gebruikersmachtigingen om handmatige verwerking te elimineren en doorlooptijden voor revisies te versnellen. TRP is beschikbaar als opzichzelfstaand product of als onderdeel van een groter systeem onder GlobalLink Pro of GlobalLink Enterprise.


 Download Product Brief

Contentoptimalisatie

Of u alles uit uw meertalige content haalt hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld de mate waarin u erin slaagt richtlijnen over stijl, merk en terminologie te volgen en de consistentie met eerder vertaald materiaal te bewaken. De GlobalLink-technologie van TransPerfect omvat twee oplossingen, GlobalLink Term Manager en GlobalLink TM Server, die zijn ontwikkeld om een optimale kwaliteit, nauwkeurigheid en consistentie voor uw onvertaalde content te leveren.


 Download Product Brief

Term Manager dient als gegevensbeheersysteem voor uw terminologievoorkeuren in meerdere talen; organisaties kunnen hiermee hun sterk merkspecifieke, technische of sectorspecifieke terminologie beter beheren. Met Term Manager kunnen projectteams, vertalers en leveranciers over de hele wereld efficiënt samenwerken bij het aanmaken en bijhouden van een centrale woordenlijst met goedgekeurde terminologie.


 Download Product Brief

TM Server is het servergebaseerde vertaalgeheugensysteem van TransPerfect, dat in de plaats komt van het traditionele desktop-TM. Met TM Server kunnen linguïsten over de hele wereld—waaronder meerdere interne en externe vertalers en revisoren—één enkel TM raadplegen in plaats van hun eigen afzonderlijke TM's.

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië