Vertaaltools

Vertaaltools

GlobalLink TransStudio

GlobalLink TransStudio is een vertaal- en revisietool op basis van Java die het vertaalproces verbetert. TransStudio kan worden gebruikt als zelfstandige desktopapplicatie of als module die is geïntegreerd in andere producten in de GlobalLink-suite van TransPerfect. TransStudio biedt vertalers een samenwerkingsplatform waar ze eenvoudig toegang hebben tot vertaalgeheugens.

GlobalLink TransStudio

Meer informatie over TransStudio.

Alchemy CATALYST

Alchemy CATALYST is een visuele lokalisatieomgeving die elk onderdeel van de lokalisatieworkflow ondersteunt. Organisaties kunnen hiermee hun lokalisatieprocessen versnellen en gebruikmaken van taalkundige resources met een geavanceerde tool die de productiviteit en daarmee de bedrijfsomzet verhoogt.

Alchemy CATALYST

Lees meer over Alchemy CATALYST.

Wordfast-vertaalgeheugen

Wordfast is de belangrijkste aanbieder van platformonafhankelijke vertaalgeheugen (TM)-technologie ter wereld. TransPerfect en Wordfast zijn in 2006 een partnerschap aangegaan om samen tools en programma's voor vertalers te ontwikkelen. Wordfast-producten, waaronder Wordfast Anywhere, Wordfast Classic, Wordfast Pro en Wordfast Server, gelden algemeen als enkele van de meest gebruiksvriendelijke en nuttigste TM-tools die verkrijgbaar zijn.

Wordfast

Ga voor meer informatie over Wordfast naar www.wordfast.com

 
Knop Sluiten

Groep bedrijven


 
Knop Sluiten

Kies uw taal


Noord-, Midden- en Zuid-Amerika Europa Afrika en het Midden-Oosten Azië-Oceanië